Jag fick hjälp med HTC superfloor

Hej kompisar. Jag ska idag berätta om när jag fick hjälp med HTC superfloor till mitt hotell som ska öppna i slutet av oktober och jag fick hjälp av Bygg & Industrigolv i Östergötland AB.

Jag har vart på många hotell under mina 34 år på jorden eftersom jag har rest runt i världen med jobbet och det har jag även gjort på min fritid. Om man säger såhär, det finns riktigt lyxiga hotell som kostar extremt mycket pengar och det finns hotell som man knappt vill röra något på eftersom det är så sunkigt. Jag har aldrig tänkt på att starta ett hotell själv för att jag har trivts så bra på mitt andra arbete, men nu på senare år har den tanken fastnat i hjärnan och i oktober i år öppnar jag och min gamla arbetskollega ett hotell. Meningen med detta hotell är att det ska se lyxigt ut men att det ska vara ett rimligt pris. För att det ska se lyxigt ut i lobbyn ville jag ha ett riktigt snyggt golv och det var då jag valde att höra av mig till Bygg & Industrigolv i Östergötland AB så de kunde göra HTC superfloor åt mig.

Resultatet blev helt otroligt fint. Golvet ser glansigt ut och det ger intrycket att hotellet är lite lyxigare. Först tänkte vi bara lägga en vanlig heltäckningsmatta men när min kollega fick idén om att göra HTC superfloor så fastnade jag med en gång.

Ni är väldigt välkomna och besöka mitt hotell för en natt eller två om ni åker förbi Linköping. Jag ser fram emot att se er där i slutet av oktober. Ha det bra nu så ses vi snart igen. Hej svejs.